Arrenikenda's Trend - Splash Arrenikenda All Over.

Hjälp med marknadsföring

Vill du veta mer om online marknadsföring? Om ditt svar är "ja" då är den här artikel nånting för dig. 
Med online marknadsföring menar vi annonsering på nätet via olika digitala kanaler. Man ska alltid börja med ett skapa en marknadsföring strategi. En bra strategi på nätet kand leda till en bra resultat. Oavsett om du säljer dina produkter online eller har en butik är det bra att fokusera på marknadsföring på nätet.
Smarter Marketing kan hjälpa er med annonsering på olika digitala kanaler, som exemplevis google annonser, banners eller sociala medier. Det är väldigt viktig att ta fram rätt strategi och skapa annonser på de kanaler som är mest relevanta till ditt målgrupp. 

Målgrupp

Efter du har hittat ditt målgrupp kan du börja att tänka på dina annonser och hur de ska se ut. Om du har fina och högkvalitativa bilder eller webbshop då är google shopping en tjänst som kan passa dina behöv. Text annonser är ganska populära och har hög klickfrekvens om man jämför med andra typer av marknadsföring. Om du försöker att nå lite yngre målgrupp då  skulle vi rekommendera att du sätter din fokus på sociala medier som till exempel facebook eller instagram.
Vad är bra med annonsering på nätet är att du alltid kan mäta dina resultat och optimera din kampanj. Du kan vara mycket specifik när det gäller din fokusgrupp som hjälper dig med mer effektiv reklam. Detta är inte möjlight när det gäller annonsering i traditionella medier. Online marknadsföring är mycket billigare och leder till högre ROI.
Kontakta Smarter Marketing om du behöver hjälp med din marknadsföring eller vill veta mer om olika digitala kanaler. 

Innan du startar din marknadsföring, glöm inte att skapa ett google analytics konto. Då kan du lära sig mer om vem som besöker din hemsida, hur gammal är dina besökare och varifrån kommer de.